O nama

JUNKO d.o.o. proizvođač je kotlova na drva i pelet. Naši proizvodi rezultat su dugogodišnjeg iskustva u području grijanja. Unazad nekoliko godina razvijali smo i usavršavali proizvod kako bismo Vam osigurali što veću kvalitetu, visok stupanj iskorištenosti i ponudili Vam proizvod koji zadovoljava sve standarde. Naš fokus je na proizvodnji kotlova, te stalnom razvoju tih proizvoda, a sve u cilju obostranog dugoročnog zadovoljstva. Sa svakim svojim proizvodom garantiramo Vam kvalitetu, pouzdanost i odgovornost, jer naš cilj je zadovoljan kupac, neovisno o njegovoj veličini. Radimo za svakoga od Vas i vjerujemo u svoj proizvod i zato vam dajemo 5 GODINA GARANCIJE.

Proizvod na koji smo iznimno ponosni je toplovodni kotao JUNKO Euroline na drva namijenjen grijanju obiteljskih kuća i manjih hala i postrojenja. Prepoznatljiv je po uspješnom spoju modernih tehnologija i kvalitetnih materijala s jednostavnošću ugradnje,održavanja i korištenja. Niz provjerenih tehničkih rješenja čini ove kotlove sigurnima i pouzdanima u radu. Ložište kotla izrađeno je od visoko kvalitetnog 5 mm kotlovskog lima, a u skladu sa normom EN 303-5:2012. Mogućnost jednostavne PRILAGODBE ZA DRUGE ENERGENTE kao što su pelet, ulje ili plin predstavlja posebnu vrijednost ovih kotlova.

MISIJA I VIZIJA

MISIJA : Naša misija je svojim proizvodom pružiti svakom kupcu mogućnost izbora najboljeg rješenja za grijanje uz pristupačne cijene, vrhunsku uslugu i neospornu kvalitetu.
VIZIJA: Naša vizija je postati prepoznatljiv partner u uvođenju novih tehnološki rješenja u kotlove na drva i pelet na području Republike Hrvatske, konstantnim ulaganjem u razvoj proizvoda i pronalasku novih, još boljih rješenja za grijanje.